Sunteți o companie, un freelancer, aveți o activitate fizică sau online, iar principalele obiective ale dumneavoastră sunt creșterea cifrei de afaceri, creșterea și reținerea clienților, deschiderea de noi piețe, generarea de lider sau amploarea afacerii dumneavoastră? Aceasta este secțiunea potrivită pentru dumneavoastră!

 
 
 
Marketing în canal și marketing automat prin picurare
Echipa Energy For Freedom poate crea site-ul companiei sau al afacerii dumneavoastră, are grijă de SEO, Publicitate Facebook și Anunțuri Google….
 
 
 

 

Adevăratul motor este FUNNEL-ul unei strategii avansate de marketing online. Acesta constă într-o secvență de pagini al căror obiectiv este să atragă clienții dumneavoastră potențiali, să-i educe cu conținut valoros care să îi pregătească pentru oferta dumneavoastră astfel încât produsul sau serviciul dumneavoastră să fie gata de cumpărare.
Este un instrument foarte puternic folosit de companii, vânzători, proprietari de afaceri, pentru a transforma un străin într-un client fidel.

 
 

Site-ul, campaniile de publicitate online și off-line devin instrumente pentru a aduce „trafic” în pâlnia ta, care are ca scop transformarea acestui „trafic rece” care nu te cunoaște în clienți gata și dispuși să-ți cumpere serviciul.
Ne ocupăm de implementarea strategiei de marketing:
– Poziționarea mărcii
– Proiectarea și implementarea canalului de marketing
– Facebook Advertising și Google Ads
– Campanii automate de marketing prin e-mail (Autoresponder)
Scopul final este de a crește numărul de clienți, cifra de afaceri și câștigurile

 
 
 

Pentru mai multe informații, accesați dând click aici